Lekker Eten - Eenvoudig Koken Henriëtte Holthausen

ISBN:

Published: 1982

Paperback

192 pages


Description

Lekker Eten - Eenvoudig Koken  by  Henriëtte Holthausen

Lekker Eten - Eenvoudig Koken by Henriëtte Holthausen
1982 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 192 pages | ISBN: | 5.35 Mb

Wel of geen angst voor de lijn: lekker eten doen we allemaal graag, desnoods alleen in de weekends of wanneer we gasten hebben. Betekent dit nu dat de vrouw des huizes steeds weer uren bezig moet zijn met het bereiden van de maaltijden? Stellig niet,MoreWel of geen angst voor de lijn: lekker eten doen we allemaal graag, desnoods alleen in de weekends of wanneer we gasten hebben. Betekent dit nu dat de vrouw des huizes steeds weer uren bezig moet zijn met het bereiden van de maaltijden?

Stellig niet, want Henriëtte Holthausen stelde voor haar vele lezeressen een weekend-kookboek samen vol tips voor verrukkelijke maaltijden die in weinig tijd te bereiden zijn. Uitgaande van de moderne kook- en eetgewoonten geeft Henriëtte Holthausen hier een uiterst grote variatie recepten van voor- en nagerechten, soepen en hoofdschotels. Met alle smaken is rekening gehouden. Honderden combinaties zijn mogelijk. Men kan duur of goedkoop eten, maar men eet altijd lekker.Dit weekend-kookboek komt in alle opzichten tegemoet aan de kookproblemen van de vrouw des huizes, die wanneer haar gezin van het weekend geniet, ook wel eens verlost wil zijn van de zorgen voor een welvoorziene dis.

Dat zij toch in weinig tijd een kostelijk tafeltje dek je gereed kan maken, daarvoor zorgt Lekker eten - eenvoudig koken.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Lekker Eten - Eenvoudig Koken":


himerestaurant.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us