Den osynlige mannen Harry F. Saint

ISBN:

Published:

Hardcover

424 pages


Description

Den osynlige mannen  by  Harry F. Saint

Den osynlige mannen by Harry F. Saint
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 424 pages | ISBN: | 3.69 Mb

Nick Halloway ser fram emot en riktigt angenäm dag. En utflykt till en liten stad för att vara med om en presskonferens anordnad av ett företag inriktat på kärnkraftsforskning. En vacker flicka som ressällskap- henne tänker han först äta lunch med,MoreNick Halloway ser fram emot en riktigt angenäm dag.

En utflykt till en liten stad för att vara med om en presskonferens anordnad av ett företag inriktat på kärnkraftsforskning. En vacker flicka som ressällskap- henne tänker han först äta lunch med, sedan föreslå att de gör något annat trevligt tillsammans. en liten utvikning från vardagslivet med andra ord.Men så blir det inte. Istället händer det egendomliga som blir inledningen till en fullständigt förändrad tillvaro för Nick. En politisk protestdemonstration leder till en explosion i anläggningen, och han förlorar medvetandet.

När han vaknar till liv igen upptäcker han att han blivit osynlig - liksom allt omkring honom.Rikets säkerhetstjänst inser omedelbart att man måste få tag på denne farlige man, men han beslutar sig för att leva lika fri som osynlig. Från olycksplatsen lyckas han bärga ett förråd av osynliga kläder och småsaker och för sedan ett kringflackande liv på klubbar och våningshotell, äter genomskinlig mat och undviker att lämna fotspår i regn och snö.

Hans förföljare är honom hela tiden på spåren och kräver allt större uppfinningsrikedom för att han inte skall bli fast.Men ensamheten jagar honom och han tar risken att bryta isoleringen i sovrumsmörkret på en fest där han deltar som objuden gäst. Där börjar den osynlige Nicks nya kärleksliv och ytterligare en fas i hans extraordinära liv...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Den osynlige mannen":


himerestaurant.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us